You are currently viewing Skal du til Mallorca? Her er 3 ting, du bør pakke

Skal du til Mallorca? Her er 3 ting, du bør pakke

Åh Mallorca, din herlige ferieø. Lige meget om det er din første tur til Mallorca, eller om du tilbringer hver eneste ferie på øen, så kan pakkelisten altid forfines. Vi holder nemlig vidt forskellige ferier og derfor er der også god grund til at skabe en skøn, personlig pakkeliste. Læs med her, og du vil sjældent mangle noget på din næste dejlige tur til Mallorca. 

Hus, lejlighed eller landhytte: Din pakkeliste skal afspejle din livsstil 

Start gerne med at se dig selv nyde livet i de omgivelser, som du har booket. Er det en lille hytte ved vandet, en lejlighed i en summende by eller simpelthen en bjergvilla? 

De forskellige valg kan afspejle, hvilken type ferie, du inderst inde ønsker. Og så gør det vel ingen fortræd at lege lidt med på moden: Strandløve, bjergvandrer eller storbylækker. 

Hvis du eksempelvis vil ligge ved stranden og plaske i vandet i bare fødder, er det vigtigt at huske strandtøjet såsom et udvalg af fint badetøj og måske et sjal eller en sarong til havbrisen. Ferie Mallorca, here we go. 

Spar sammen til gode solbriller 

Varme og sol er skønt. Men husk, at dine øjne kan blive udfordret af solens stråler. Derfor er et par gode kvalitetssolbriller en uvurderlig investering, som dine øjne vil takke dig for. Og så kan solbrillerne tilmed risikere at se virkelig flotte ud. 

Men det kan være en lille rejse i sig selv at finde de helt rigtige solbriller. Derfor er et godt tip at være ude i god tid, så du kan hygge dig med at prøve dig frem i forskellige brilleforretninger. 

Sko, sko og atter gode sko

Alle kender det der med at få en træls vabel. Og på Mallorca har du ikke tid til vabler, for du vil og og nyde den fantastiske ferieø. 

Derfor er det al tiden værd at pakke sine sko med omhu. Måske giver det ikke mening at tage de nyeste sko med, som du ikke har gået til. Eller du kan forinden gå dem til derhjemme. 

Desuden er sko til enhver lejlighed et must. Varme fødder er livet for kort til, så husk de gode sandaler.