You are currently viewing Sådan kan du få råd til flot hår

Sådan kan du få råd til flot hår

Hvis man ikke tjener så mange penge, kan det være svært at se, hvordan man kan få råd til at vedligeholde et smukt hår, for det er forbundet med nogle udgifter til bl.a. frisør, værktøj og plejeprodukter. Her ser vi på, hvordan du med lidt snilde alligevel kan få råd, så læs med og få råd til lækkert garn. 

Når man har langt hår er det vigtigt at passe det og ikke bruge de allerbilligste shampooer og redskaber, da de kan slide på håret og gøre det trist og kedeligt. 

Spar op til de dyre ting 

En af de muligheder, du kan overveje er at spare op hver måned til de ting, du gerne vil have råd til, uanset om det gælder lækker shampoo fra shu uemura, et nyt glattejern eller en tur hos en rigtig god frisør. På den måde skal du ikke finde et stort beløb på én gang, men sparer stille og roligt op til det. Det samme kan du gøre, når det gælder julegaver, da der også her kan være tale om en større udskrivning. 

Køb brugt på nettet 

I stedet for udelukkende at købe nyt, når du skal bruge ting til dit hjem, kan du se om du kan finde tingene på nogle af de mange brugt-platforme. Her kan der være mange penge at spare, og du kan endda være heldig at finde et krøllejern eller en hårtørrer, der måske aldrig har været brugt, men som sælges til langt under udsalgsprisen. 

Køb ind på tilbud 

Herudover kan du med fordel se på, om du kan købe endnu mere økonomisk ind, når det gælder dagligvarer. De fleste varer kommer jævnligt på tilbud, og her kan det betale sig at købe lidt lager, når der f.eks. er tilbud på kaffe, æg eller smør og på den måde få mere for sine penge.