You are currently viewing <a></a>Svindel med bitcoin sker fortsat

Svindel med bitcoin sker fortsat

Svindel med bitcoin har længe været et problem for danskerne, og det fortsætter det desværre med at være her i starten af 2023. Vi kommer til at kigge på, hvorfor det er så udbredt, og hvad du kan gøre for at imødegå det. Derudover kommer vi til at komme med nogle anbefalinger på bitcoin wallets, som du kan anvende for ekstra sikkerhed.

Derfor sker det

De gennemsnitlige dansker synes stadigvæk, at kryptovalutaer er noget mystisk noget. Dette udnytter svindlerne ved at love dig alt muligt, så du ikke kan lade være med at hoppe i deres fælde. Svindel kan ske på mange forskellige måder, og du kan blive kontaktet af svindlerne på mange måder.

Rådet er derfor, at du aldrig skal åbne mails der handler om kryptovaluta, herunder bitcoin, hvis du ikke forventer at modtage en mail om det. Mange modtager mails om at de har penge tilgode, men det er nærmest altid svindel. Så pas på.

Hvis du allerede har kryptovaluta

Har du allerede investeret uden problemer, så er det meget godt. Du bør dog tænke over, hvordan du opbevarer din kryptovaluta. At opbevare det på en børs eller platform er ikke altid den bedste løsning, hvorfor en bitcoin wallet (specielt en hardware wallet) kunne være interessant for dig at læse mere om.

De bedste wallets

De to bedste producenter af bitcoin wallets i 2023 er Trezor og Ledger, hvor Ledger er den mest populære.

Ledger Nano S er den mest solgte model, især i Europa, og har været en stor succes i mange år. Ledger Nano X er den nye model, hvor man ikke længere skal tilslutte enheden via et kabel, men kan bruge den via Bluetooth, hvilket har mange fordele.

Begge wallets kan bruges til tusindvis af valutaer, inklusiv ether (ETH), men bitcoin forbliver den mest populære med den største markedsandel globalt.

Uanset hvilken wallet du ender med at købe, så får du langt bedre sikkerhed end at have dem på en app på din telefon eller i et program på din computer. Det er ikke dyrt, og det er penge godt givet ud. Du betaler jo allerede for en forsikring, så hvorfor ikke også “forsikre” dine bitcoins.